Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
2xper
Länkar
a s t
Vilse i andra medier
f t t
Nyheter
Resultat Höstcup #2 med Sprint-KM
2021-09-22 av Emil Grehn

Läsårets första klubbmästerskap tillika andra Höstcup är avgjord. Grattis säger vi till segrarna Hanna Hugosson och Jesper Sjöblom, som navigerade Ryds gator och innergårdar snabbast av alla idag.

Sträcktider finns här:
WinSplits

De vinnande vägvalen och förödande bommarna analyseras här:
Livelox

Totalställningen i höstcupen hittas här:
Totalställning


Ett stort tack till Johan och Pascal för ett fint arrangemang med utmanande banor, och till Rydskidzen som lät kontrollerna vara.
Ryd-Lambo 2-0

Nästa vecka väntar en rafflande medeldistans vid Rimforsa, missa inte det!
Läs mer »
Resultat Höstcup #1
2021-09-16 av Hanna Lagerberg

Nu är denna termins Höstcup äntligen igång! 27 st tappra Vilselöpare krigade på i en masstart i vildmarken norr om Linkan. Grattis säger vi till Jesper Sjöblom och Matilda Eriksson som segrade i herr- respektive damklassen. Bra kämpat!

Glöm inte att ladda upp era rutter på Livelox!

Resultat:
Resultat

Winsplits:
Winsplits

Livelox:
Livelox

Totalställning:
Totalställning

Nästa vecka fortsätter Höstcupen med sprint-KM i Ryd, hoppas vi ses där! Läs mer »
Klädbeställningen är öppen
2021-09-09 av Johanna Gustås

Nu är höstens beställning av våra fina Vilse-kläder igång! Beställningen görs via Nonames webbshop, vilken är öppen t.o.m. v.38, alltså är sista dagen att beställa söndagen 26/9.

Sortimentet ser ut som tidigare:
- träningströja, 159 kr
- vindjacka, 319 kr


Hur beställer jag kläder?
Länk till webshoppen
Ange koden: 00160Lv


Hur hittar jag rätt storlek?
Provexemplar kommer att finnas på Upptakten nu på torsdag 9/9.
Storlekstabell
Alternativt, hör av dig till mig (Johanna) och kom till OL3 för att prova.


Nytt för i år…
…är att Vilse har fått en ny sponsor; IT-Bolaget Per & Per. Deras stöd har gjort att vi kan sänka priset på våra träningskläder. Så, passa på! :)

IT-Bolaget Per & Per utvecklar mobil- och... Läs mer »
Kallelse till LiTHe Vilses årsmöte 2021
2021-09-07 av Johan Hagströmer

Härmed är alla medlemmar i LiTHe Vilse kallade till årsmötet som kommer att äga rum på TBD kl. 20.00 den 11 oktober 2021.

Dagordningen hittar du här.

Rösträtt har all som betalat medlemsavgiften senast en vecka innan mötet och som har fyllt 16 under 2021. Sista dag att betala medlemsavgiften är alltså den 4 oktober. Vid frågor om betalning av medlemsavgiften hör av dig i första hand till kassören och i andra hand till någon annan i styret.

På årsmötet kommer motioner som inkommit till lithevilse@gmail.com innan den 4 oktober behandlas under förutsättning att de är skrivna av en medlem i LiTHe Vilse.

Utöver det kommer verksamhetsberättelsen för föregående år behandlas och sittande styrelses förslag på budget... Läs mer »
Välkommen till ett nytt Vilse-år!
2021-08-26 av Anna Nordholm

Hej alla nya och gamla vilsare, nu är det snart dags för ett nytt läsår fullt av träningar och annat kul med Vilse!

Träningar!
Första teknikträningen kommer hållas den 7/9. Om man inte orkar vänta tills dess kan man redan nu ge sig ut på årets första Snitsel före schnitzel.

Kräftskiva!
Torsdagen den 2:a september är det dags för vilses alldeles egna kräftskiva mellan korridorerna i Ryd.

Ny student?
Vi i styret dyker upp på årets digitala upplaga av kalasmottagningen den 8/9. Dessutom kan ni träffa oss på upptaktskvällen den 9/9 tillsammans med LiTHe Syra och LiU Elit. Två perfekta tillfällen för nya studenter att få reda på allt man behöver veta om Vilse och mer!

Bli medlem i LiTHe Vilse genom att swisha 50 kr... Läs mer »
Linköping vann Studentsteget
2021-06-14 av Simon Runefors

LiTHe Vilse tillsammans med iForm och LiTHe Syra vann Studentsteget båda kategorier. Totalt 7155 kr att dela på efter hur många km vi samlat ihop! Läs mer »
Glad sommar!
2021-06-07 av Klara Ljunggren

Året har gått fort och nu måste tyvärr vi i styrelsen 20/21 tacka för oss. Vi önskar nästa års styrelse lycka till!

Tack till alla medlemmar för att ni har gjort läsåret 20/21 till ett härligt år med LiTHe Vilse trots de speciella omständigheterna som har varit i och med Corona. Vi är glada att föreningen ändå har hållits levande och att en hel del har kunnat genomföras, men på anpassade sätt. Kul att det blev en någorlunda normal Höstfest, en Höstcup, diverse klubbmästerskap, en gala via Zoom, Rockgympor via Zoom och en Vårcup på cykelavstånd. Sen hade vi även lite nya roliga inslag i form av Stravakonst och Stravasegmentjakt. Vi hoppas att ni också är nöjda med läsåret!

Vi vill tacka alla som har... Läs mer »
Resultat vårcup 2021
2021-05-27 av Arvid Linder

Efter 5 deltävlingar, med avslutning i ett regnigt och utslagsgivande Malmslätt, har vi ett totalresultat från Vårcupen 2021!

Stort grattis till Oskar Daniels och Klara Ljunggren som tog hem segern i herr- respektive damklassen! Och alla arrangörer ska ha tack för väl arrangerade träningar!
Hela resultatlistan finns här.

I Totalresultatet har bara tagits med de som hade en poäng sedan tidigare deltävlingar, och som blev godkända på finalen. För resultat i de individuella tävlingarna får ni kolla på respektive vårcup. Läs mer »
Totalställning inför Vårcupsfinal
2021-05-23 av Arvid Linder

Fyra vårcuper är avklarade, men vi har den stora utslagsgivande finalen kvar! Totalpoängen med uträknade tider efter ledaren finns här .

Normalt hade det varit en rafflande jaktstart med avslutande masstart, men i år är inte allt normalt. Därför blir även finalen tyvärr individuell start, och tiden efter ledaren läggs på i efterhand för att kora en totalvinnare i Lithe Vilses vårcup 2021!
Läs mer »
Studentsteget till 7e juni
2021-05-18 av Simon Runefors

Uppdaterat tävlingen är till 7 juni.

Detta året tävlar man i Studentsteget för sitt universitet. Dessutom räknas endast gång och löpning. Tävligen startade igår hastigt och lustig och håller på i TRE veckor.

Gå med i Vilses Stravagrupp och va med i kampen för Linköpings universitets ära!
Har du någon idrottsförening vid LiU (utöver Syra och Iform) som du tycker ska va med? Skicka deras Stravagrupp till mig så lägger jag in dem som medkämpar. Läs mer »
Totalresultat efter vårcup 3
2021-05-15 av Arvid Linder

Över hälften av vårcuperna är avklarade, och vissa kanske börjar fundera på hur totalställningen egentligen ser ut. Nu behöver ni inte undra längre, för här är Totalresultat efter 3 vårcuper

Tagga de två sista vårcuperna nu, när det ska avgöras!

Edit: Undertecknad var visst ingen excelninja, men hittade fel har korrigerats. Säg till om något mer är fel Läs mer »
Vårcup #3, tillika Sprint-KM är avgjort
2021-05-12 av Swagblom

Det blev en nedtonad invigning av den nya Rydskartan till följd av rådande restriktioner. Trots detta, gick det oändligt mycket bättre än senast och två nya Vilsemästare i Sprint kunde koras! Grattis säger vi till Hanna Hugosson och Filip Karlsson, som vann Dam- respektive Herrklassen på imponerande sätt!

Resultat

Livelox


Banläggarens analys:
Banan må ha varit ganska lätt, men det är få som har tagit fullt ut optimala vägval. Kontroll 8-9 (Dam)/7-8 (Herr) på bägge banor var en typisk kontroll där många missade det snabbare alternativet som gick ut på att springa tillbaka en bit från där man kom.
En annan klurig kontroll var 18-19 (Dam)/19-20 (Herr), där en klar majoritet lurades att ta det uppenbart sämre... Läs mer »
Vilsemärkerna har anlänt
2021-05-11 av Oskar Svahn

Efter närmare 9 månaders leveranstid har äntligen vilsemärkena anlänt. De kommer att finnas hos mig (Oskar) i OL1 fram tills i sommar där de kan köpas till det facila priset av 20 kr. Det är även möjligt att köpa ett efter sprinten i morgon eller på andra träningar där det är någon form av gemensam samling (om det blir några😥). Eller så är det fritt fram att komma hälsa på i OL1 om man ändå har vägarna förbi (jag brukar oftast vara hemma 😀). Där finns även vilsekläder för de som vill prova eller hämta ut från beställningen i våras.


Läs mer »
Resultat Vårcup #2 + medel-KM
2021-05-05 av Lukas Eveborn

Hela 38 tappra själar pallrade sig ut i det ihållande regnet för Vårcup #2 och medel-KM.

Grattis säger vi till Jeanette Jönsson Hellstadius och Olof Ljunggren som nu kan titulera sig som Vilsemästare på medeldistans 2021!

Resultat
Winsplits
Livelox

Läs mer »
Resultat Vårcup #1
2021-04-30 av Kristina Tedhamre

Bättre sent än aldrig är resultaten här. Vi säger stort grattis till segrarna Emma Forsberg och Olof Ljunggren! Spana in Winsplits och Livelox, och så laddar vi om för Vårcup #2 med medel-KM på onsdag! Läs mer »
Resultat Ultra-KM (nu med Livelox)
2021-04-25 av Oskar Svahn

Tack till alla som kom för att deltaga på vilses egna variant av 10-mila. Nu finns resultat, sträcktider och Livelox.
Grattis till vinnarna Olof Ljunggren, Stina Eriksson och Emil Grehn. Läs mer »
Resultat Lång-KM
2021-04-13 av Arvid Linder

Grattis till Klara Ljunggren och Jesper Sjöblom som var snabbast i ett översvämmat Vidingsjö. Och bra kämpat alla som deltog, roligt med så stor uppslutning!

Fullständig resultatlista finns här Läs mer »
Motion till Valmöte
2021-04-01 av Simon Runefors

Dagen till ära har en motion inkommit till Valmötet.
Motionen kan läsas här: Motion namnbyte

Fortsätt rulla!! ;) Läs mer »
Upphämtning Vilsekläder
2021-03-29 av Oskar Svahn

Kläderna från Noname har nu kommit fram. De kommer finnas tillgängliga att hämta på samtliga(?!) vårcuper och uterockisar som jag (Oskar Svahn) är anmäld till. Om du vill ha dem tidigare eller inte kan då så är du välkommen till OL1 (Alsättersgatan 9C) på exempelvis en lunch/kväll för att hämta upp. Om missade att beställa tröja den här gången så har vi även några extra på lager. Det finns även vilsemärken att köpa om man vill det. Läs mer »
Resultat Terräng-KM
2021-03-24 av Oskar Svahn

Cha cha bloggeen, Svahn här! I kväll avgjordes Terräng-KM på Ryflexen, förmodligen en av Sveriges bästa reflexbanor. Damerna sprang 6 km (2 varv) och herrarna 9 km (3 varv). Trots förmodat sabotage från främmande makt, kunde två segrare koras. Vi säger grattis till Matilda, Jesper och hela OL1.

Fullständig resultatlista

Tagga rockgympa i morgon!
Vi ses då, kompizar <3 <3 uwu Läs mer »
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108