Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s t
Vilse i andra medier
f t t
Nyheter
Mjärdevistafetten
2019-08-23 av Henrik Eklund

Var med i Linköpings största och äldsta stafettlopp och upptäck Science Park Mjärdevis innovativa företag och fina grönområden!

Den 5 september 2019 är det dags igen för Mjärdevistafetten. Denna torsdagskväll öppnar vi upp Science Park för alla som vill vara med och gå eller springa stafetten. Det finns inga krav på kopplingar till parken, alla är välkomna.

Även i år vill vi färga Science Park Mjärdevi i regnbågens färger. Som lag finns det fina priser att vinna genom att klä ut sig till en av våra samarbetspartners sponsrade färger.

Klä ert lag i någon utav färgerna nedan och ha chans att vinna fantastiska priser!

BLÅ – 4 biljetter world wide med KLM! – Klä er bäst i färgen blå och ha chans att vinna flygbiljetter. Obs! För att ha möjlighet att vinna detta pris krävs att samtliga medlemmar är registrerade i KLMs lojalitetsprogram Flying Blue. Vid eventuell vinst måste Flying Blue nummer uppges. Registrera er snabbt och enkelt via hemsidan: https://www.flyingblue.se/en/home/explorer

ORANGE – Swedbank fondandelar till ett värde av 2.000 kr/styck! – Bästa utklädda lag i orange vinner fondandelar hos Swedbank.

GRÖN – Träna ett år med Korpen! – Bästa gröna lag vinner varsitt halvårskort hos Korpen till ett värde av 1 950 kr/st. Tränar fritt i 6 månader!
Läs med på https://mjardevi.se/event/mjardevistafetten-3/ eller på facebook https://www.facebook.com/events/348264839301678/

Anmälningsstopp är den 30 augusti.
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108