a s t
f t t
Välkommen till ett nytt Vilse-år!
2021-08-26 av Anna Nordholm

Hej alla nya och gamla vilsare, nu är det snart dags för ett nytt läsår fullt av träningar och annat kul med Vilse!

Träningar!
Första teknikträningen kommer hållas den 7/9. Om man inte orkar vänta tills dess kan man redan nu ge sig ut på årets första Snitsel före schnitzel.

Kräftskiva!
Torsdagen den 2:a september är det dags för vilses alldeles egna kräftskiva mellan korridorerna i Ryd.

Ny student?
Vi i styret dyker upp på årets digitala upplaga av kalasmottagningen den 8/9. Dessutom kan ni träffa oss på upptaktskvällen den 9/9 tillsammans med LiTHe Syra och LiU Elit. Två perfekta tillfällen för nya studenter att få reda på allt man behöver veta om Vilse och mer!

Bli medlem i LiTHe Vilse genom att swisha 50 kr till 123 609 7158 eller gör en betalning på 50 kr till plusgiro 438 63 26-5 (märk din betalning med namn). Du som inte redan har ett inlogg till Vilses hemsida kan skaffa det genom att fylla i detta formuläret.

Håll er uppdaterade om vad som händer i föreningen genom att följa LiTHe Vilse på sociala medier:
Instagram: @lithevilse
Facebook: LiTHe Vilse

Hoppas ni är lika taggade som vi på det nya vilseåret!
//Styret 21/22