Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
2xper
Länkar
a s t
Vilse i andra medier
f t t
Nyheter
Höstcupen avgjord
2021-10-07 av Emil Grehn

Årets Höstcup är till ända, efter en utmanande jaktstart i Skogssjöns naturreservat norr om Mjölby. Den för samtliga deltagare jungfruliga terrängen, bjöd inledningsvis på starkt kuperad kontinental gropterräng, för att sedan övergå till mycket flackt, detaljfattigt och snabblöpt. Det visade sig vara utmanande i mörkret, och det bommades friskt på flera håll. Men alla hittade tillbaka till slut, många fascinerade över att denna terräng går att hitta mitt på Östgötaslätten.

Snabbast av alla att hitta tillbaka var dessutom Johan Hagströmer och Matilda Eriksson och därmed plockar de hem totalsegern i Höstcupen 2021, stort grattis till er!

Vill ni beskåda den omtalade terrängen, åtminstone i kartform, kan man kika här:
Livelox

Vill ni göra mer djupdykande analyser, eller bara behöver veta hur stor den där bommen egentligen blev, kolla här vetja:
WinSplits
(Tips: Klicka i "passertider" längst ner för att se resultatet i jaktstarten/totalresultatet istället för etappresultatet)

Dessutom ett stort tack till samtliga arrangörer som bidragit med toppfina deltävlingar till årets höstcup!

Nästa vecka drar vi igång med teknikträningar på tisdagar och kör på så fram till jul. För er som inte kan få nog av att tävla kan jag även meddela årets första Wintercup avgörs om mindre än en månad, och en vecka efter det är det dessutom dags för Natt-KM. Mer info om allt detta dyker som vanligt upp här på hemsidan när det närmar sig.

Ha det fint och hoppas vi ses framöver!
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108