Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
2xper
Länkar
a s t
Vilse i andra medier
f t t
Nyheter
Natträvar gjorde upp om KM-tecken
2006-11-12 av Per Carlborg
Årets Natt-KM var förlagt till Olstorps skidstadion i Ljungsbro, strax utanför Linköping. Förutom LiTHe Vilse utsåg även Linköpings OK sina klubbmästare denna kväll. Det bjöds på utslagsgivande banor och rafflande sekundstrider i den mörka och disiga novembernatten.
I traditionell ordning var det individuell start för samtliga klasser. Herrarna hade en 7,5km lång bana med kartbyte och varvning efter fem. Damerna hade endast den första av dessa slingor. Banläggaren hade ordnat banor med stort inslag av vägvalsorientering i den stigrika och relativt kuperade terrängen.

I damklassen segrade Malin ”Smurfen” Danielsson, på tiden 42:31. Två minuter före Cecilia ”Agda” Kleist. Bronsmedaljen togs av Linnéa ”Ms Gotland” Gustafsson, ca 4,5 min bakom segraren. Rykten på TC efter tävlingen gjorde gällande att en viss junis hade haft betydelse för utgången i damtävlingen. Vi hoppas på framtida klarhet i den frågan. 

Fredrik ”Figge” Pettersson verkade revanschsugen efter NSM-natten och gjorde proceduren med de andra löparna kort. Han tog ledningen vid fjärde kontrollen och behöll den sedan ända in i mål. Vinstmarginalen blev nästan två minuter. Även om segern mest var en expeditionsaffär blev det, till publikens stora glädje, en desto hårdare kamp om silvret. Vid sista kontrollen hade Erik ”Full” Martinsson silvret i sin hand. Med en lucka på sex sekunder ner till Max ”Mr Gotland” Samuelsson såg det ut att vara klart. Men den frenetiskt spurtande guten lyckades vända på steken och knep silvret med fyra sekunders marginal.

LiTHe Vilse tackar arrangörerna i Skogsströvarna och Linköpings OK för ett utmärkt anordnat Natt-KM!         
     
H17

1 Fredrik Pettersson 50.35
2 Max Samuelsson  52.30
3 Erik Martinsson  52.34
4 Per Carlborg  53.41
6 Johan Persson  64.18
7 Markus Enberg  66.15
Peter Aronsson  Utgått
Lukas Gustavsson  Utgått
Nils Nedfors  EjStart


D17

1 Malin Danielsson 42.31
2 Cecilia Kleist  44.23
3 Linnea Gustafsson 46.55
4 Jennie Pettersson 50.13
5 Andrea Westerdahl 66.54
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108